Si te bejme haxh te pranuar

Ligjërues : Bekr Halimi

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Përmes kësaj ligjërate hoxha i nderuar Bekir Halimi sqaron diç prej vlerës së haxhit si dhe hapat dhe veprat të cilave duhet t’iu përmbahet haxhiu për tu pranuar haxhi prej tij.

Download
Mbresat