Si te pergatitemi per muajin e Ramazanit?

Ligjërues : Enes Goga

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Allahu ka veçuar muajin e Ramazanit nga muajt e tjerë dhe i ka dhënë pozitë të posaçme. Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar Enes Goga sqaron për vlerën dhe përgatitjen për këtë muaj fisnik duke iu drejtuar me këtë shtresave të ndryshme të shoqërisë.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: