Ramazani dhe agjërimi - 1

Përshkrimi

Dokumentar që flet për muajin e Ramazanin, vlerën dhe rëndësinë e tij në jetën e myslimanit.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: