Ramazani dhe agjërimi

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Dokumentar që flet për muajin e Ramazanin, vlerën dhe rëndësinë e tij në jetën e myslimanit.

Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: