Mesazhi i Bajramit

Ligjërues : Enis Rama

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Bajrami është një rast për të shprehë gëzimin, lumturinë dhe pajtimin mes vete duke u liruar qoftë edhe për një kohë nga realiteti i hidhur i myslimanëve kudo në botë, me shpresë se do të kthehemi pas tij më të gatshëm dhe më të bashkuar për tu ballafaquar me këto sfida. E ky është edhe mesazhi i Bajramit.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes