Mikpritja e Ramazanit

Ligjërues : Bekr Halimi

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Në këtë hutbe hoxha Bekir Halimi sqaron për gëzimin dhe lumturinë e cila përshkon myslimanin me ardhjen e muajit të Ramazanit, muajit të mëshirës dhe pendimit dhe tregon për mënyrën më të mirë për mikpritjen e këtij muajit të shenjtë. Duke vënë theksin për lidhjen mes namazit dhe agjërimit.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes