Shoqërimi me besimtarët

Ligjërues : Ekrem Avdiu

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Njeriu në rrugëtimin e tij drejt Allahut ka nevojë për një shoqëri të mirë e cila i ndihmon të qëndrojë dhe vazhdoj i paluhatur. Prandaj, hoxha i nderuar na jep përgjigje rreth asaj se si ta zgjedhim shoqërinë e mirë? Cilat janë veçoritë e shokëve të mirë? Dhe si ta çmojmë dhe ta ruajmë atë?

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: