Mbyllja e Ramazanit

Ligjërues : Ahmed Kalaja

Përshkrimi

A i gëzohet muslimani largimit të Ramazanit?
Si është mënyra më e mire për ta mbyllur këtë muaj?
A përfundon agjërimi me muajin e Ramazanit?
Për këto dhe pyetje të tjera do të gjeni përgjigjen në këtë emision tërheqës me hoxhën e nderuar Ahmed Kalaja.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: