Diskutime rreth muajit Shaban

Ligjërues : Muhamed Dërmaku

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Ky emision flet rreth rëndësisë së muajit Shaban dhe vlerave të cilat i përmban. Hoxha i nderuar flet për muajt e shenjtë dhe karakteristikat e tyre, për agjërimin në këtë muaj dhe veçimin e ditës së pesëmbëdhjetë të tij me adhurim dhe parapërgatitjen që duhet ta bëjë muslimani në këtë muaj për muajin e bekuar të Ramazanit.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: