Dokumentar - Ramazani muaji i bekuar

Përshkrimi

Në këtë dokumentar sqarohet vlera dhe rëndësia e këtij muaji të bekuar nga hoxhallarë të ndryshëm të trojeve shqiptare.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: