Pushimet verore

Ligjërues : Enis Rama

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Pushimet verore jane shans për të pushuar pas një periudhe të gjatë pune dhe studimi. Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar ofron këshilla për shfrytëzimin sa më të mirë të tyre duke tërhequr vërejtjen nga disa gabime në të cilat bien njerëzit në to.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: