Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 6

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Në këtë audio Shejhu flet rreth luftës në Bosnje, rreth veshjes së Pejgamberit (alejhis salatu ues selam), dhikrit përmes tesbihëve dhe krahasim mes periudhës mekase dhe realitetit të muslimanëve duke përfunduar me këndimit të ezanit dhe leximit të Kuranit nga Shejh Albani.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes
Mbresat