Kur fillon tekbiri diten e Bajramit të Fitrit dhe kur mbaron?

Përshkrimi

Pyetje të cilës iu është përgjigjur Hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Kur fillohet me tekbirin ditën e Bajramit të madh dhe kur mbarohet?”

Kategoritë:

Mbresat