10 FAKTE QË ZBARDHIN KONTRIBUTIN E PEJGAMEBRIT (ALEJHIS SALATU VES SELAM) PËR NJERËZIMIN

Përshkrimi

Kjo broshure përmban një pasqyrë të shkurtër rreth kontributit që vula e profetëve dhe pejgamberëve, pejgamberi ynë Muhamedi (alejhis salatu ues selam) ia ofroi njerëzimit dhe atë në dhjetë pika të shkurtra.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes