Përshkrimi

Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Një grua i lexon filxhanët dhe e ka vendosur adresën e saj në një revistë. Ju lutemi t’i drejtoheni asaj me një këshillë? ”

Mbresat