Dialog rreth Ramazanit

Përshkrimi

Shumë çështje, pyetje dhe botëkuptime të gabuara lidhen me agjërimin e muajit të Ramazanit. Në këtë intervistë do të gjeni përgjigje për shumë nga këto si dhe këshilla e udhëzime për agjëruesit nga dijetari i mirënjohur Ibn El Xhibrin – Allahu e mëshiroftë.

Download

Kategoritë:

Mbresat