Fëmija musliman dhe prifti

Përshkrimi

Autori në këtë tregim flet për një ngjarje të vërtetë që ka ndodhur ndërmjet një prifti dhe një fëmije musliman. Ai përmend po ashtu disa mësime që mund t'i nxjerrim nga kjo ngjarje.

Download
Mbresat