E krishtere dëshiron ta agjeron Ramazanin

Përshkrimi

Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid, e teksti i saj është: "Unë jam e krishtere por, nuk besoj në fenë time dhe kam besuar në Allahun dhe të Dërguarin e Tij si dhe dëshiroj të agjëroj Ramazanin por, unë ende jam e krishterë kështu që a
ka mundësi ta agjëroj atë? Unë nuk di si të bëhem myslimane edhe pse e ndjej në zemrën time mirëpo mendoj se kjo nuk mjafton."

Download
Mbresat