Nuk lejohet dhenia e zekatul Fitrit atyre qe e kemi obligim te shpenzojme per ta

Përshkrimi

Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Unë jam grua që banoj në gërbet, jam e martuar dhe i kam shtatë fëmijë. Për çdo vit ia dërgoi zekatin e fitrit nënës sime e cila jeton në Maroko, dhe ua bëj me dije se unë jam ajo e cila shpenzoj për të. Kështu që a lejohet t’i jepet asaj ky zekat apo jo?”

Download
Mbresat