Ndikimi i Haxhit dhe objektivat e tij mes realitetit dhe asaj që kërkohet

Përshkrimi

Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Shejh Jahja b. Ibrehim El Jahja – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “I kam parë në televizion pamjet ku haxhilerët vërshojnë drejt Qabes – shtëpisë së Allahut dhe menjëherë emocionet e mia lëvizën dhe më lotuan sytë para kësaj pamjeje madhështore ... ah sikur të kisha qenë me ta e të fitoja me një fitore të madhe.
Pyetja ime është: Çfarë gjurmë te muslimanët dhe Islami lë ky tubim i madh? Dhe çka duhet të ketë parasysh haxhiu kur të niset drejt Shtëpisë së shenjtë të Allahut?

Download
Mbresat