A jane Mekeja dhe Medineja te mbrojtura nga mortaja dhe epidemite e pergjithshme sikurse gripi i derrave?

Përshkrimi

Pyetje të cilës iu është përgjigjur Hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “A ka mundësi që gripi i derrave apo epidemitë e tjera ose murtaja të përhapen në Mekë apo Medine, apo ato janë të ruajtura nga epidemitë?”

Download
Mbresat