Bashkimi mes nijetit të kompensimit të Ramazanit dhe agjërimit vullnetar

Përshkrimi

Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Nëse muslimanja e ka traditë të agjëroj të hënën dhe të enjten, a i lejohet asaj të shfrytëzoj agjërimin e saj në këto ditë për ta kompensuar atë që i ka kaluar prej muajit të Ramazanit? Apo nijeti duhet të jetë i ndarë?”

Mbresat