Si ta forcosh imanin

Si ta forcosh imanin

Përshkrimi

Në këtë ligjëratë, hoxha i nderuar Nebil El-Ivedi, tregon se si ishte gjendja e selefëve me imanin e tyre dhe flet për disa gjëra që e forcojnë imanin.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Burime:

Kategoritë: