Video klip prekës .. Gara për hafizin më të mirë

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Video klip prekës i një garuesi në garën e kanalit satelitor El Fexhr – Gara për hafizin më të mirë. Ky talent i rrallë la gojë hapur jurinë dhe të pranishmit duke dëshmuar para të gjithëve se vështirësia në të shprehur dhe komunikuar nuk është pengesë për ta mësuar fjalën e Allahut. Asnjë nga të pranishmit, e as regjisori dhe kameramanët. nuk mund të ndalnin lotët e tyre.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes