Kategoritë

  • video-shot

    MP4

    Ligjërues : Dr. Shefqet Krasniqi Redaktoi : Driton Lekaj

    Kjo hytbe e mbajtur nga hoxha i nderuar përmban thirrje për ta kuptuar drejt festën e vitit të ri dhe rrënjët e saj fetare jo islame si dhe thirrje për pendim të sinqertë nga festimi i saj dhe të këqijat që e përcjellin këtë festë.

Mbresat