Kategoritë

  • Shqip
    video-shot

    MP4

    Ligjërues : Dr. Shefqet Krasniqi Redaktoi : Driton Lekaj

    Hixhabi është krenari dhe nder për muslimanen. Ata që sot mundohen t’ia mohojnë këtë të drejtë asaj nuk bëjnë gjë tjetër vetëm se përsërisin metodat e një ideje dhe regjimi të shkuar. Prandaj tërheqje vërejtje për ta dhe këshillë përforcuese për motrën muslimane vjen edhe kjo ligjëratë.

Mbresat