Kategoritë

 • video-shot

  MP4

  Pyetje pergjigje pas debatit historik ne Unionin e Oksfordit me Zakir Naik.

 • video-shot

  MP4

  Debat ne Oksford - Zakir Naik

 • video-shot

  MP4

  Ligjërues : Enis Rama Redaktoi : Driton Lekaj

  Në këtë kohë të sprovave, ku është përzier e mira me të keqen, është shumë me rëndësi përkujtimi se rrjetet shoqërore në internet si Facebook dhe të tjera, megjithë dobitë, përmbajnë shumë anë negative si: diskutimet me gjininë femërore apo diskutimet për tema të rëndësishme nga ata që s’janë kompetent, e kjo bëhet edhe më e rëndë kur këto ndalesa veprohen në emër të fesë apo në emër të thirrjes në rrugë të Allahut të lartësuar.

 • video-shot

  MP4

  Ligjërues : Një Grup Hoxhallarësh Redaktoi : Driton Lekaj

  Në Kosovën e pasluftës askush nuk ka menduar se gjëra të cilat lidhen me të drejtat e njeriut do të ishin të diskutueshme. E prej tyre edhe shamia. Por, çka do të thotë shamia për gruan muslimane dhe sa janë cenimet e të drejtave të tilla tendencioze, ofenduese ndaj dinjitetit musliman të shumicës së popullatës, tregojnë edhe protagonistët e fushave të ndryshme të intervistuar në këtë emision.

 • video-shot

  MP4

  Ligjërues : Enis Rama Redaktoi : Driton Lekaj

  Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Enis Rama – Allahu e ruajt – e teksti i saj është: “A lejohen eskurzionet?”

 • video-shot

  MP4

  Ligjërues : Muhamed Husejn Jakub Redaktoi : Driton Lekaj

  Myslimani e pret muajin e Ramazanit me mall dhe me padurim. Gjatë gjithë kohës ia zënë mendjen begatitë e mëdha në të. E si ti kuptojmë sa më mirë këto begati dhe adhurime dhe si t’i përjetojmë më mirë na flet hoxha edukator Muhamed Husejn Jakub në kursin e tij përgatitor për Ramazanin.

 • video-shot

  Film dokumentar që flet rreth përparimit të myslimanëve në aspektin shkencor në të kaluarën si dhe përfitimin e Evropës nga dija e tyre.

 • video-shot

  MP4

  Film dokumentar flet rreth përparimit të myslimanëve në aspektin shkencor në të kaluarën si dhe përfitimin e Evropës nga dija e tyre.

 • video-shot

  MP4

  Film dokumentar flet rreth përparimit të myslimanëve në aspektin shkencor në të kaluarën si dhe përfitimin e Evropës nga dija e tyre.

Mbresat